Egy lakás fűtésrendszerének korszerűsítésekor fontos a gépészeti tervezés, fontos, hogy a légköbméter mennyiségnek megfelelő mennyiségű radiátor kerüljön felhelyezésre. Előfordulhat azonban, hogy nem kalkulált tényezők belerondítanak a számításokba. Ilyen például egy tűzfal, ami kívülről nincsen megfelelőképpen szigetelve, ráadásul északi tájolású. Pont ezen a falon keresztül szökik nagy mennyiségű meleg a szabadba, a helyiség pedig hűvösebb mint a többi. Ebben az esetben növelni kell a hőleadó felületet. 

Read More
Október 14-én ismét meglepetések tömegével vártuk vásárlóinkat. Tettük ezt azért, mert a Sztártechnika Üzletház idén ünnepli 30-ik születésnapját. Volt már ugyan közös ünneplés azokkal a szakemberekkel, akik az elmúlt három évtizedben bennünket választottak. Az ünneplés azonban nem ért ott véget és csúcsosodott pénteken, amikor is minden 30.000 forint felett vásárló Sztártechnikás ügyfél egy nagy kalapba került.
Olvasson tovább akciónkról

Sokakat foglalkoztat manapság, hogy saját napelem rendszert telepítsen a saját villamos energia szükségletének kielégítésére,  a drága erőművek által előállított drága villamos energia helyett. Igyekeztünk a legfontosabb információkat összesűríteni, de a lényeg, hogy senkiben ne maradjon megválaszolatlan kérdés a végén, tehát keressenek bennünket!

Tény! A Nap egy óra alatt annyi energiát sugároz a Földre, mint amennyi a bolygónk egy egész éves energiaszükséglete! Felfoghatatlan, ugye?
A napelem az egyetlen olyan technológia, ami elenyésző környezetkárosító hatás mellett képes elektromos áram termelésére, gigantikus beruházások nélkül.
A napfény tiszta, problémamentes és ingyen van, ráadásul Magyarországon - kedvező földrajzi fekvése miatt – rendkívül magas a napsütötte órák száma.

Olvasson tovább:

Mivel egy átlagember az életében körülbelül kétszer kerül kapcsolatba az épületgépészettel, így érthető hogy elsőre talán nem teljesen egyértelmű hogyan is zajlanak a munkálatok. Ezért úgy gondoljuk szükség van az előzetes tájokoztatásra , így talán elkerülhetőek a későbbi félreértések, és kellemetlenségek.

Előkészületek:

Elsőre talán minden panel lakás egyformának tűnhet, ám ez gépészetileg mégsem így van. Esetenként változtatások is történtek, ezért fontos hogy mielőtt a szervezést elkezdenénk az összes korszerűsíteni kívánt lakást végigjárják szakembereink, és összegyűjtik a kellő információkat, végignézik a radiátorokat, a kötést ( hogy változott-e ), valamint a szelepek méretét, típusát.

További információkért kattintson:::

Kazáncserében gondolkodik, esetleg csak hosszú távú tervei között szerepel? 

Akkor valószínűleg Önben is felmerültek már ezek a kérdések : 

  • Lehet –e még kéményes kazánt kéményesre cserélni?
  • Miért érdemes korszerű készülékre váltani, mik az előnyei?
  • Mire van szükség a cseréhez?
  • Mi a folyamata?
  • Miért kell hivatalosan, és szakszerűen végezni a cserét?
  • Mire kell figyelni ?
A válaszokért, kérem kattintson!

Radiátorcserében gondolkodik ?

Cseréltesse le nálunk régi radiátorait,  kedvezményes áron !

Az akció időtartama : 2016.06.01 – 07.29.

Mit, mire, miért , és mennyiért, hogyan ?

Olvass tovább:::

SZTÁR ÜZLETHÁZ SZAKMAI NYÍLT NAP

2016. MÁJUS 20.

Részletes program

Bővebben: