Nyílt szakmai nap a Sztártechnikában

Az elmúlt időszakban több vonatkozó jogszabályban változás történt. Módosultak előírások, rendelkezések a gáztörvényben, a klíma berendezések telepítésében, a hőszivattyú berendezések kiépítésében. Új épületgépészeti fejlesztések kerültek a piacra, új és megújult termékek állnak rendelkezésre. A megújuló energiaforrások fogalomkörébe tartozó napenergia felhasználásához kapcsolódó műszaki megoldások előtérbe kerültek.
A napelemes rendszerek telepítéséhez 2016-ban teljesen új állami támogatási rendszert hoztak létre. Újszerű pályázati lehetőségek váltak elérhetővé segítve ezzel a napelemes rendszerek elterjedését.

De miért is jó, mennyire hatékony, mikor térül meg, mik a tények és tévhitek? Ezekre kapja meg minden érdeklődő a választ a SZTÁRTECHNIKÁBAN.
Miért is jó a fűtési hőszivattyú? Mi is az a green IQ? Mennyire elképesztően jó a hatásfoka? Hogyan lehet kivitelezni?
A válaszok nálunk elérhetőek a Sztártechnikában!

Nyílt Szakmai napunk reggel 10 órakor kezdődik és 18 óráig tart!

A részletes programot itt érheti el!

Mennyire kell a pénztárcába nyúlni, ha a megújuló energiaforrásokra akarjuk alapozni lakóterünket? Ez a kérdés mindenki számára elsődleges fontosággal bír. A SZTÁRTECHNIKÁBAN mi ezt nagyon jól tudjuk és mindenkinek egyénre szabott, államilag is támogatott finanszírozási lehetőséget nyújtunk.
Meghívott szakembereink délelőtt szakmai előadásokat tartanak tervezőknek és kivitelezőknek, délután pedig igyekeznek mindenki kérdésére válaszolni.

Amennyiben május 20-án nem tud eljönni hozzánk, akkor csak kattintson az „Érdeklődőm” gombra és garantáltan visszahívjuk egy napon belül.
Minden érdeklődést szeretettel várunk!