Az egész házban otthon vagyunk!

A nap végén előkerült a kalap és kisorsoltunk Győrben 4, Pápán 2 szerencsés nyertest, akik vásárlásuk értékének 30 %-ért további általuk szabadon kiválasztott termékeket kaptak. 
A szerencsés nyertesek: Bóka, Sándor, Novák Andrea, Szabó András, Szalay Dénes a győri üzletünkben vásároltak aznap. Pápai üzletünkben Englert Rolandnak és Jakus Péternek kedvezett fortuna.
Könnyű volt a választás, mert mára sikerült odáig elérnünk, hogy a Sztártechnikában minden épületgépészeti termék beszerezhető, pincétől a padlásig. Sőt azon túl már a tetőkön is jelen vagyunk a kollektorokkal és napelemekkel, kéményekkel. Nyerteseink nagy örömmel fogadták a további díjtalan vásárlás lehetőségét!
Jó hír mindenkinek, hogy mostantól nyílászárókat is forgalmazunk a Sztártechnikában.
Itt szeretnénk megköszönni azoknak a szakembereknek, akik jó hírünket viszik a háztartásokba immáron 30 éve! Időről időre próbálunk olyan árakat, termékeket, szolgáltatásokat biztosítani részükre, hogy üzleti kapcsolatunk velük kölcsönösen eredményes legyen!
Sikerült felülmúlni önmagunkat és egy különlegesen eredményes napot zárni október 14-én, és bízunk benne, hogy a szerencsések mellet, minden vásárlónk elégedett a Sztártechnika Üzletházzal!