Elérhetőségek

SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft.

ÜZLETEINK


Rólunk


A vállalkozást 1986-ban Nagy Lóránt alapította, aki egy személyben cégvezető és tulajdonos a mai napig.

Már az első telephely is Győrben üzemelt, kb. 20 m²-en folyt az értékesítés, ekkor még a cégvezető egy személyben végezte a beszerzést, az értékesítést, a kiszállítást és a többi kapcsolódó feladatot. A növekvő kereslethez való igazodás nagyobb raktárt és értékesítési területet követelt, a megoldást bérlemények hosszú sora jelentette.

Néhány év múlva, 1993-ban Pápán is megkezdődött az értékesítés, szintén bérelt helyiségben.

A cég jelenlegi központja (Győr, Szent Imre u. 147.) már saját tulajdonú épület. Az egykori 20 m² –es terület több mint 1000 m² –re nőtte ki magát.

A pápai üzlet is tovább bővült, ma már szintén saját tulajdonú épületben, minden igényt kielégítően áll a vásárlók rendelkezésére Pápa szívében.

A vállalkozás erős piaci pozícióját folyamatosan őrzi ill., erősíti a Nyugati régióban.

Az Üzletház 20 főnek biztosítok állandó, megbízható munkahelyet. A munkatársak egy része a vállalkozás alakulásától segíti a munkát.

Az újra való fogékonyság a tevékenységi kört éppen úgy jellemzi, mint a munkavégzéshez szükséges technikai feltételek (gépjárművek, rakodógépek, számítástechnikai eszközök stb.) biztosítását.

A vállalkozás folyamatosan veszi fel termékpalettájára az épületgépészeti újítások, kutatások eredményeiként megjelenő termékeket, néhány példa: klímaberendezések, falfűtés, napkollektor, stb. 2008-óta a vállalkozás légtechnikai és klíma készülékeket is forgalmaz, végzi ezek üzembe helyezését, karbantartását.

2012-ben  exkluzív VAILLANT bemutatóterem nyílt az Üzletházban, mely a legmodernebb fűtési technológiákat mutatja be.

Az új termékek elfogadását mind a dolgozói, mind a vevői oldal esetében oktatásokkal, termékbemutató előadásokkal könnyíti meg a cégvezető.

A vállalkozás megbízható üzleti kapcsolatban áll számos, az épületgépészetben kiemelkedő szerepet betöltő hazai gyártó, ill. importőr céggel. A vevői oldalt ugyanígy folyamatos, hosszú távú partnerkapcsolatok jellemzik.

A törvényi változásokat folyamatosan szem előtt tartva a Sztártechnika Kft. rendelkezik minden szükséges engedéllyel az épületgépészeti kivitelezésekhez.

A Sztártechnikában dolgozó munkatársak, az együttműködő partnerek mindig az elsők között szerzik meg a szükséges engedélyeket.

2019-ben elmondható, hogy a több mint 30 éve tartó hozzáállásnak köszönhetően a legjobb reklám a vállalkozásnak, hogy az elégedett vevők szívesen ajánlják!

A társaság szlogenje jól összefoglalja a mindenkori üzletpolitikát:

Minőség, Megbízhatóság, Korrekt ár, Ez mind Önre vár!
Vissza az előző oldalra!
SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft. - Magyar