Elérhetőségek

SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft.

ÜZLETEINK


Rólunk


A Sztár Technika Üzletház épületgépészeti, családi vállalkozásunkat Nagy Lóránt alapította 1986-ban, aki egy személyben tulajdonosa és ügyvezetője a mai napig.
Társaságunk több, mint 30 éves, stabil üzletpolitikája magában foglalja mind a technológiák fejlődésével történő lépés tartást, mind a tisztességes piaci magatartást, a megbízható üzleti partnerséget,  a folyamatosan változó törvényi szabályozásoknak való teljes körű megfelelést, a gondos garanciavállalást és nem utolsóként a sorban a  gondviselő munkáltatói jelenlétet.
Hitelesek vagyunk a szakmában! Elsődleges feladatunknak tekintjük, hogy vásárlóink mindig a lehető legjobb minőségű berendezéseket, szerelvényeket, alkatrészeket, tartozékokat, kiegészítőket kapják tőlünk. Vállakozásunk kínálata, szolgáltatásai folyamatosan együtt fejlődnek a Magyarországon fellelhető épületgépészeti technológiákkal.
Ma már elsődleges, hogy környezetünket óvva, hatékony, energiatakarékos és mindinkább a megújuló erőforrásokra támaszkodó eszközöket vigyünk a piacra.
Az egész házban otthon vagyunk!
Győri és pápai épületgépészeti üzleteinkben mindig arra törekedtünk, hogy vásárlóink a lehető legelégedettebben beszéljenek rólunk, mert hisszük, hogy a leghatékonyabb reklám az elégedett vásárló és az elégedett szakmai partner.
Számos üzleti partnerünkkel köztük, szerelőkkel, mérnökökkel, gyártókkal, importőrökkel kereskedőkkel több évtizedes közös, eredményes múltra tekinthetünk vissza. Elengedhetetlennek tartjuk a folyamatos, precíz szakmai tájékoztatást, tanácsadást minden partnerünknek és vásárlónknak egyaránt.
Fennállásunk óta többször változtak a törvényi szabályozások a víz, gáz, légtechnikai és villamosenergiai berendezések, eszközök forgalomba helyezésére, beszerelésére és karbantartására vonatkozóan.
Mindig is törekedtünk arra, hogy vállalkozásunk minden működési feltételnek megfeleljen és rendelkezzünk minden hatályos engedéllyel. Kijelenthetjük, hogy jó kapcsolatokat ápolunk a közműszolgáltató társaságokkal a rugalmas ügyintézés alapfeltételeként. Így tudunk gördülékeny szolgáltatást biztosítani ügyfeleinknek, partnereinknek.
Nálunk mindig is alapértelmezett volt a teljes körű garanciavállalás az általunk forgalmazott minden termékre azok gyártói garanciái szerint. Vállalkozásunk minden szolgáltatói tevékenységére biztosítással rendelkezik, mert tudjuk bármi váratlan megtörténhet és ez így korrekt.
Természetesen a Sztár Technika nélkülözhetetlen alappillére a jól képzett munkatársi csapat. Ők a vállalkozás frontvonala! Elmondhatjuk, hogy egy-két kivétellel mindenki hosszú évek óta erősíti vállalkozásunkat és bízunk benne, hogy ez így is marad. Velük együtt tudjuk biztosítani örök mottónkat: Minőség, megbízhatóság, korrekt ár ez mind önre vár!

Lépésről lépésre időrendben

Már az első telephely is Győrben üzemelt, kb. 20 m²-en folyt az értékesítés, ekkor még a cégvezető egy személyben végezte a beszerzést, az értékesítést, a kiszállítást és a többi kapcsolódó feladatot. A növekvő kereslethez való igazodás nagyobb raktárt és értékesítési területet követelt, a megoldást bérlemények hosszú sora jelentette.
1993-ban Pápán is megkezdődött az értékesítés, szintén bérelt helyiségben.
A cég jelenlegi központja (Győr, Szent Imre u. 147.) már saját tulajdonú épület. Az egykori 20 m² –es terület több mint 1000 m² –re nőtte ki magát.
A pápai üzlet is tovább bővült, ma már szintén saját tulajdonú épületben, minden igényt kielégítően áll a vásárlók rendelkezésére Pápa szívében.
2008-óta a vállalkozás légtechnikai és klíma készülékeket is forgalmaz, végzi ezek üzembe helyezését, karbantartását.
2012-ben  exkluzív VAILLANT bemutatóterem nyílt az Üzletházban, mely a legmodernebb fűtési technológiákat mutatja be.
2019-ben elmondható, hogy a több mint 30 éve tartó hozzáállásnak köszönhetően a legjobb reklám a vállalkozásnak, hogy az elégedett vevők szívesen ajánlják!
A társaság szlogenje jól összefoglalja a mindenkori üzletpolitikát:

Minőség, Megbízhatóság, Korrekt ár, Ez mind Önre vár!
Vissza az előző oldalra!
SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft. - Magyar