Elérhetőségek

SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft.

ÜZLETEINK


Épületgépészet, víz, gáz,-fűtéstechnika

A Sztártechnika fő profilja az épületgépészet több mint 30 éve.  Üzletházunkban minden olyan termék, kiegészítő, szereléshez, beépítéshez szükséges anyag megtalálható, amit felhasználnak a: fűtéstechnikában, vízellátásban, csatornázásban, gázellátó rendszerekben, klímatechnikában, és végül de nem utolsó sorban a légtechnikában, szellőző rendszerekben.

A Sztártechnika közvetlenül értékesít a lakossági vásárlóknak, de a 1986 óta széles tábort alakított ki a szerelők között is.

Mindig is nagyon fontos szempont volt a technológiai fejlődés. Sok esetben elsőként tartottunk szakmai továbbképzéseket szerelő partnereinknek, melyeket a hivatalos szervezetek, gyártók, szolgáltatók, importőrök tartottak.

2017 évre nagyon sok törvényi szabályozás megváltozott. Sok esetben csak minősített, engedéllyel rendelkező szakember helyezhet üzembe berendezéseket, szerelhet bizonyos rendszereket.

Pontosan ezért a Sztártechnika saját szakemberekkel teljes körű épületgépészeti kivitelezéseket is bonyolít a tervezéstől a megvalósításig. Ez azért is van, mert a régi időkhöz képest manapság már minden épületgépészeti rendszerhez szükséges egy részletes műszaki terv, melyet a hatóságoknak is jóvá kell hagynia.

A Sztártechnika szemlélete szerint a legjobb megoldás, ha minden egy kézben van, ezért biztosítunk teljesen díjtalan tanácsadást egy-egy megbízás előtt, ahol a helyszínen díjtalanul felmérjük a szükséges épületeken kívüli és/vagy belüli csőhálózatokat azok szerelvényeit és a hozzájuk kapcsolódó berendezéseket.

Megállapodást követően elkészítjük részletes ajánlatunkat, munkatervünket, mely igazodik a megfelelő szolgáltatóval történő kapcsolattartáshoz, illetve segítünk a szolgáltatókkal történő kapcsolattartásban is. Elkészíttetjük a legmegfelelőbb terveket és természetesen szerelünk, kivitelezünk. Minden esetben a megrendelő legnagyobb elvárásai szerint zajlanak a munkálatok. Olyan nem fordulhat elő, hogy a megfelelő munkafolyamatnál nincs szakember vagy akár beszerelendő alkatrész. Mindenre keresünk megoldást!

A fűtéstechnikában mindig is otthonosan mozogtunk. Jövőbe mutatóan vagyunk naprakészek, mind  a legkorszerűbb szerelési anyagokban, mind a legmodernebb berendezésekben legyen az kondenzációs kazán vagy hőszivattyús technológia. A Vaillant állandó szakmai partnere vagyunk saját bemutató teremmel, de forgalmazunk egyéb prémium kategóriás készülékeket is!

Tervezünk és építünk teljesen új rendszereket, de nekünk nagyon fontos szakterületünk a régi fűtőrendszerek korszerűsítése is.

A Sztártechnika EMI minősítéssel rendelkező vállalkozás ezáltal több nagyobb kivitelezést is végrehajtottunk, ahol teljes rendszereket cseréltünk és korszerűsítettünk több száz lakást. Fennakadások persze mindenhol vannak, de tudomásunk szerint mindenhol teljes elégedettséggel dolgoztunk.

Természetesen a kisebb lakóingatlanok fűtéskorszerűsítése is rutinszerű feladat a Sztártechnika számára. Csőrendszercsere, újra szerelvényezés, kazáncsere, átépítés, bővítés, a  módszerünk ugyanaz, helyszíni egyeztetés, tanácsadás, árajánlat készítés, tervezés, kivitelezés. Minden esetben a legkorszerűbb szerelési anyagokat javasoljuk, de mindenki a saját lehetőségeihez mérten gazdálkodik. Nem mondjuk, hogy minden finanszírozási problémát meg tudunk oldani, de partnereinken keresztül több lakást sikerült korszerűsítenünk pénzintézeti finanszírozással.

A legkorszerűbb radiátorokat szeretjük, mint ahogy szeretünk a legkorszerűbb eszközökkel dolgozni.

Épületen kívül és belül is vízrendszerek haladnak. Napjaink modern technológiái már időtállóbbak, könnyebben szerelhetők, kicsit talán drágábbak ezért forgalmazunk a mai napig a hagyományos csöveket. A vízrendszerhez kapcsolódó minden szerelvény kapható a Sztártechnikában.

A gázrendszerekhez manapság már csak engedéllyel rendelkező szerelők nyúlhatnak. Csak vizsgázott szakemberek szerelhetnek, együttműködve a hatóságokkal. A Sztártechnika gázszerelő csapata nagy rutinnal és minden engedéllyel rendelkezik.

Klímatechnikában a kezdetektől fogva otthon vagyunk. Csak a legkorszerűbb berendezéseket forgalmazzuk. Részletes listánkat és a szolgáltatás menetrendjét a linkre kattintva olvashatja el.

Épületgépészet, víz, gáz,-fűtéstechnika

Vissza az előző oldalra!
SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft. - Magyar