Elérhetőségek

SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft.

ÜZLETEINK


Fürdőszoba, konyha

Társaságunk nagy rutinnal rendelkezik főként lakások víz, gáz-, fűtésrendszerének felújításában. Az épületgépészeti eszközök, berendezések mellett Fürdőszoba/Konyha stúdiónkban minden alapvető eszköz és berendezés megtalálható. Napjainkban óriási palettából választhatnak a vásárlók. Lehetetlen mindent kiállítani, bemutatni, ezért a minták alapján egy-egy gyártó aktuális katalógusából normális határidőre minden termék megrendelhető.

Fontos megjegyezni, hogy munkatársaink tudása, tapasztalata minden részletre kiterjed egy-egy felújítás vagy éppen átalakítás esetén. Segítünk vevőinknek, hogy a célnak alkalmas szerelési anyagok mellett például a legmegfelelőbb csaptelep, zuhanykabin kerüljön kiválasztásra.

Erősségünk, hogy az eszközbeszerzésen túl természetesen a kivitelezést is megoldjuk. Ezáltal tudunk teljes körű garanciát vállalni a beépített anyagokra, eszközökre és kivitelezésre egyaránt.

Igyekszünk természetesen alkalmazkodni a vevő által támasztott árszinthez, de nem tudunk és nem is akarunk versenyezni az interneten megtalálható legjobb árral. Mi inkább teljes körűen gondoskodunk a megrendelő igényeivel, elvárásaival.

Fürdőszoba, konyha

Vissza az előző oldalra!
SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft. - Magyar