Elérhetőségek

SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft.

ÜZLETEINK


Lakás energetikai felújítás

A Sztártechnika 1986 óta azon van, hogy minőségi munkát biztosítson a lakásfelújítás területén is. Amit elkészítünk, eladunk, és amit beszerelünk azért minden esetben garanciát is vállalunk. Ez az alapelvünk és ezzel azonosítanak bennünket. Fontos azonban megjegyezni a lakásfelújítás kapcsán, hogy a Sztártechnika fő profilja az épületgépészeti szerelési anyagok, eszközök, berendezések értékesítése és ezek beszerelése.

Egy lakóterület felújítása kapcsán (legyen az ház vagy lakás) elsősorban a víz-, gáz-, és fűtőrendszerek korszerűsítésében tudunk tökéletesen helyt állni. Fő tevékenységi körünkbe tartozik a klímaberendezések korszerűsítése, javítása, karbantartása is. Megjegyzendő, hogy amikor egy lakóingatlan modernizálása szóba kerül, napjainkban az energetikai modernizálásban a nyílászárók is első helyen vannak. A Sztártechnikában a korunk legkorszerűbb kül- és beltéri nyílászárói is elérhetők, természetesen ezek beszerelését is vállaljuk. Sok esetben a modernizáció egyet jelent az energiatakarékos rendszerek kiépítésével. Gondolunk itt a hőszivattyús fűtési rendszerekre, napelemes hálózatokra, napkollektorokra is. A Sztártechnika követve a technológiák fejlődését, teljesen naprakész, mind a tervezésben, mind a kivitelezésben.

Hogyan is néz ki ez a gyakorlatban a Sztártechnikában? Minden egy kézben van: egy megbeszéléssel, megállapodással megindítható egy teljes körű kivitelezés, ill. lakásfelújítás, kimaradnak a felesleges lépcsőfokok, a felesleges megbeszélések helyett nálunk a munkáé lesz a főszerep. Az elmúlt években temérdek törvényi változás történt, melyeknek mindenképpen meg kell felelni, hogy valaki víz-, gáz-üzemű berendezéseket szerelhessen. Csak a megfelelő szaktudással és engedéllyel rendelkező tapasztalt szerelők nyúlhatnak ezekhez az eszközökhöz. Manapság már egy klímaberendezés üzembe helyezéséhez is csak regisztrált, engedéllyel rendelkező mesterember kezdhet neki.

A Sztártechnikában minden munkatársunk képzett! Engedéllyel és megfelelő tapasztalattal rendelkező szakemberekkel dolgozunk.

Több, mint 30 éves múltunk alatt pedig kialakítottuk azokat a kapcsolatokat, melyeken keresztül gördülékennyé tehető a közüzemi szolgáltatókkal történő egyeztetés és a munkafolyamatok bonyolítása.

A Sztártechnikában az egyeztetéseket és a megállapodást követően elindítjuk a:

  • helyszíni felmérést: Előzetes megbeszélés alapján felkeressük helyszínt. Pontosítjuk a várható munkálatokat, összegyűjtjük a munka elvégzéséhez szükséges alapanyagokat.
  • energetikai tanácsadást: Korszerű fűtési-hűtési megoldások között segítünk eligazodni. Amennyiben szükséges gáztervet készítünk. Megtervezzük a vízrendszert. A lakótér légköbméter mennyisége alapján megtervezzük a legoptimálisabb fűtési rendszert. A tervezést elhivatott és tapasztalt mérnökök végzik. Természetesen a rendelkezésre álló anyagi források mindenkori figyelembe vétele mellett történik minden tervezési folyamat
  • árajánlat készítést: A szükséges munkálatokra történő kivitelezési megállapodást követően egyénre szabott, minden részletre ( anyagokra, munkálatokra egyaránt ) kiterjedő árajánlatot készítünk.

Amennyiben szükséges a hiányzó anyagi forrásokat pótlásában is meg próbálunk segíteni, ahhoz, hogy elkészülhessen az eltervezett felújítás.

A ma amúgy is rövid határidők tarthatósága könnyebbé válik azáltal, hogy a megrendelő egy időben kerül kapcsolatba a különböző munkafázisok kivitelezőivel. Nálunk egy kézben összpontosul a kivitelezés és azáltal, hogy a különböző feladatokat végző szakemberek ismerik egymást könnyebben beosztják a munkaterület használatát és a munkavégzésre szánt időt.

 

LAKÁS ENERGETIKAI FELÚJÍTÁS INFO VONAL

Győr: 96/512-090

Pápa: 89/314-427

Kérjen helyszíni felmérést a döntése előtt!

Nem csak kivitelezők vagyunk!

A nálunk vásárolható termékek beüzemelésében is segítünk: kazán, klíma, nyílászárók, konyhai beépíthető készülékek.

Forduljon hozzánk bizalommal, túl vagyunk több száz lakóingatlanon 1986 óta!

Lakás energetikai felújítás

Vissza az előző oldalra!
SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft. - Magyar