Elérhetőségek

SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft.

ÜZLETEINK


2021 az energiahatékony épületgépészet jegyében

Napjainkban már mindenki a korszerű, energiahatékony és környezetkímélő fűtéstechnikai eszközök beszerzésére törekszik. A biztonságos fűtéstechnika mellett a legfontosabb szempont, hogy a legalacsonyabb fenntartási költségekkel a legmagasabb hatásfokot érjük el.
A hatékonysági és környezetkímélő tényezők mellet fontos szemponttá válik a „közel 0 követelményszint” elérése is, amit jelen törvényi szabályozás szerint 2021 júniusától kerül érvényesítésre és vonatkozik középületekre, vagy társas-, akár családi házakra egyaránt a használatba vételi engedély kiadásakor.

Az épületgépészetre vonatkozóan a szabályozás szerint a közel nulla energiaigény követelményének eléréséhez az energiafogyasztás legalább 25%-át megújuló forrásból kell fedezni.
Előtérbe kerülnek tehát a legkorszerűbb megoldásokkal felépülő, a legtakarékosabban működtethető rendszerek - a hőszivattyús rendszerek, melyek a talaj, a talajvíz, illetve a levegő energiáját hasznosítva működnek, akár zéró károsanyag-kibocsátás mellett is. A számos vonzó tulajdonság mellett természetesen nem reális elvárás, hogy mindenki álljon át a hőszivattyús megoldások használatára a magasabb beruházási költségei miatt. Azt azonban tudjuk, hogy rengeteg ingatlanban évtizedekkel ezelőtt beüzemelt, alacsony hatékonysággal működő, drágán vagy egyáltalán nem javítható berendezések üzemelnek.

Otthontámogatási program 2021
A lakosság részére azonban most óriási lehetőséget jelent az Otthontámogatási program, mely keretén belül a beruházás bekerülési összegének akár 50%-ra lehet pályázni. Már a Sztár Technika Üzletházban is napelem rendszer támogatja az ingatlanunk villamos energia igényét. A technológia napjainkra teljesen hétköznapivá vált. Mi mindenkinek javasoljuk a rendszer telepítését, melyben természetesen mi is segíteni tudunk.
Nagyon fontos most jeleznünk, hogy a támogatást napelem rendszer telepítésére igénybe venni szándékozók, még az év első felében szerződjenek a kivitelezésre, hogy érvényesíteni tudják a „szaldó” elszámolást.

Természetesen ez a támogatási lehetőség felhasználható a több évtizede épült fűtő és vízvezeték rendszerek korszerűsítésére is. Érdemes kihasználni a lehetőséget akár otthonfelújítási hitel igénybevételével, hogy az ingatlanba új radiátor, kondenzációs kazán, füstelvezető kémény, csaptelep vagy szaniter kerüljön beszerelésre. 

A Sztár Technika Üzletházban beszerezhető minden épületgépészeti alkatrész, berendezés, eszköz, szerelvény és szerszám a megfelelő szaktudással támogatva az ingatlan teljes körű épületgépészeti korszerűsítéséhez. Termékeinkre is szolgáltatásainkra garanciát vállalunk, mint ahogy azt régi mottónk mondja: Minőség, megbízhatóság, korrekt ár, ez mind önre vár!
Az egész házban otthon vagyunk! Keressen bennünket!

2021 az energiahatékony épületgépészet jegyében

Vissza az előző oldalra!
SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft. - Magyar