Elérhetőségek

SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft.

ÜZLETEINK


Aktuális

Napjainkban már mindenki a korszerű, energiahatékony és környezetkímélő fűtéstechnikai eszközök beszerzésére törekszik. A biztonságos fűtéstechnika mellett a legfontosabb szempont, hogy a legalacsonyabb fenntartási költségekkel a legmagasabb hatásfokot érjük el.

„Energetikai korszerűsítés a Sztár Üzletház Kft.-nél” című GINOP-4.1.3-19-2019-01535 azonosító számú támogatási kérelem 2 736 000 Ft, azaz kétmillió-hétszázharminchatezer Ft összegű, vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Műszaki tartalom: 13,68 kWp névleges teljesítményű napelemes rendszer kiépítése és beüzemelése

A Projekt megvalósításának kezdete: 2020.02.01.

A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2020.11.30.

A Támogatás intenzitása: 100 %

Életünk minden területén elképesztő tudományos, technológiai fejlődés zajlik és természetesen ez az épületgépészetre is igaz. A 10 évvel ezelőtt még a jövőbe mutató ötletek manapság már a továbbfejlesztett verzióban vannak jelen az épületgépészetben. Gondoljunk csak az környezettudatos technológiákra, amik luxuscikknek számítottak.

Mi itt a Sztártechnikában azt látjuk, hogy nagyon nehéz megbízható, képzett szakembert találni az épülegépészeti kivitelezésekhez. Annak ellenére, hogy sok, jó szakember keres munkát, vagy munkáltatót. Nekik szól ötletünk!

Egyre többen választják fűtő/hűtő rendszerként a hőszivattyús technológiákat új építésű ingatlanok esetében és korszerűsítés alkalmával egyaránt. Az ok nagyon egyszerű! Ezek a fűtési megoldások hatékonyak, energiatakarékosak, modernek, innovatívak.

OKtóber 13 - 23 között JUBILEUMI kedvezményekkel várjuk mindazokat, akik korrekt épületgépészeti megoldásokat keresnek, mert építkeznek, felújítanak, modernizálnak.

Természetesen ehhez szükséges egy felkészült csapat, ami kiszolgálja a Sztártechnika vezetőségét információval és akik kiszolgálják vásárlóinkat.

A technológiák, eszközök és berendezések mindig, folyamatosan fejlődnek az épületgépészet területén. Ez az intenzív fejlődés idézi elő a törvényi szabályozás folyamatos változását is.

Egy lakás fűtésrendszerének korszerűsítésekor fontos a gépészeti tervezés, fontos, hogy a légköbméter mennyiségnek megfelelő mennyiségű radiátor kerüljön felhelyezésre.

Október 14-én ismét meglepetések tömegével vártuk vásárlóinkat. Tettük ezt azért, mert a Sztártechnika Üzletház idén ünnepli 30. születésnapját.

Sokakat foglalkoztat manapság, hogy saját napelem rendszert telepítsen a saját villamos energia szükségletének kielégítésére a drága erőművek által előállított drága villamos energia helyett.

Akár társasházaknak is! Mivel egy átlagember az életében körülbelül kétszer kerül kapcsolatba az épületgépészettel, így érthető hogy elsőre talán nem teljesen egyértelmű hogyan is zajlanak a munkálatok.

Esetleg csak hosszú távú tervei között szerepel? Akkor valószínűleg Önben is felmerültek már ezek a kérdések

30 éve sztárok a pályán, na jó csak szerényen, szóval 30 éve talpon és egyenes derékkal! Amit eladunk és amit beszerelünk azért minden esetben garanciát is vállalunk.

Vaillant exkluzív bemutatótermet nyitottunk győri telephelyünkön! Magas színvonalú kiszolgálás, személyre szabott energetikai tanácsadás


Vissza az előző oldalra!

SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft. - Magyar