Elérhetőségek

SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft.

ÜZLETEINK


Trendek, slágerek, aktualitások

Arra biztosan jó az aktuális energia-helyzet, hogy többen elkezdtek azon gondolkodni, milyen eszközzel lehetne még gazdaságosabbá tenni a háztartás gépészetét. Már a 20 évvel ezelőtt gyártott (akkor szupermodernnek titulált) kondenzációs gázkészülékek is régimódinak mondhatóak. Sok esetben nincs is, aki egy komolyabb meghibásodás esetén megjavítsa. Sok esetben olyan alkatrész romlik el, aminek már nem gazdaságos a cseréje, javítása. Sok esetben a régi készülék cseréjével, modernizálásával már számottevő pénzt lehet megtakarítani egy háztartásban.Kijelenthető, hogy az elmúlt 20 évben komoly technológia fejlődés indult el az épületgépészet innovációjában! Látható, hogy minden gépészeti eszközt és berendezést gyártó cég a még hatékonyabban üzemelő berendezésekre és azok fejlesztésére fókuszál. Ez a vásárlóknak is örömhír, hiszen több gyártó készülékeiből választhat, kiegészítve ezt azzal a gondolattal, hogy már az adott gyártó termékpalettája is szélesebbre bővült, hogy még specifikusabban lehessen az adott háztartás energiaigényeit kielégíteni.
Látható fejlődésnek indultak például a hőszivattyú rendszerek. Egyre többen választják a otthonuk hűtésére, fűtésére, melegvíz ellátására. Honlapunkon szakmai cikksorozattal igyekszünk mindenki számára használható információval szolgálni a hőszivattyú rendszerekkel kapcsolatban. Partnereinknek ismételten komoly szakmai, támogató programsorozatot indítunk 2023-ban, hogy minél felkészültebben és szakszerűbben tudják telepíteni, szervízelni a Sztártechnikában megvásárolt hőszivattyú rendszereket.A tudatos energiafelhasználás ott van már a mindennapjainkban, hiszen már fel sem tűnik, ha napelemet látunk épületeken, házakon, legyen az lakóépület, vállalkozás, közintézmény. Zöld energia végre! Sok-sok évvel ezelőtt kezdtünk el foglalkozni a témával és talán napjainkra egyértelművé vált mindenkinek a napenergia felhasználás hasznossága minden területen. Persze a szabályozások enyhén szólva sem kifinomultak és felhasználóbarátok, de biztosak vagyunk benne, hogy a nemzetközi, uniós piachoz hasonlóan fognak alakulni. Az olcsóbb elektromos áram előállításának lehetőségével komoly fejlődésnek indultak a villanykazánok is. Szuper okoskészülékek. Reméljük, hogy a telepítő, karbantartó szakmai háttér is ebben a ritmusban fejlődik.
Egészen szembetűnő, hogy mennyire figyelnek már a gyártók a berendezések külső megjelenésére is! Csúcsdesign készülékeket gyártunk, amik talán fel sem tűnnek egy szűkösebb kisebb fürdőben, konyhában, mellékhelyiségben. Ez vonatkozik a szaniterekre is. Fürdőszoba stúdiónkban a legdivatosabb csaptelepek, mosdó és wc kagylók láthatók.Elérhető áron, már bárki lecserélheti az elhasználódott, régies eszközeit, hogy tetszetős csaptelepei legyenek! Igen minden gépészeti eszköznél, berendezésnél láthatóan a modern trendek felé haladnak a gyártók. Nagyon jó példák erre az újabb radiátor rendszerek. Talán észre sem vehetőek, kisebb helyet foglalnak és természetesen hatékonyabbak a régieknél. Szeretnénk azonban itt hozzátenni, hogy a régebbi radiátorok is jó hőleadással bírnak, főleg, ha a gazda odafigyel a karbantartásra. Mindenki tegye fel a kérdést, hogy mikor volt kitisztítva otthonában minden radiátor! Mi itt a Sztártechnikában tudjuk a választ és természetesen szívesen segítünk!

Trendek, slágerek, aktualitások

Vissza az előző oldalra!
SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft. - Magyar