Elérhetőségek

SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft.

ÜZLETEINK


Szakmaiság az előtérben

Életünk minden területén elképesztő tudományos, technológiai fejlődés zajlik és természetesen ez az épületgépészetre is igaz. A 10 évvel ezelőtt még a jövőbe mutató ötletek manapság már a továbbfejlesztett verzióban vannak jelen az épületgépészetben. Gondoljunk csak az környezettudatos technológiákra, amik luxuscikknek számítottak.
Manapság már szinte mindenki számára elérhetőek, csak a megfelelő, képzett szakembereket kell megtalálni, akik képben vannak a fejlődéssel. A Sztártechnikában mi szeretünk folyamatosan tájékozottak lenni, mert az minket magabiztossá tesz. Igyekszünk ott lenni a legrangosabb haza szakmai konferenciákon, továbbképzéseken és ezért mentünk el az idei évnyitó épületgépészeti rendezvényre a Start 2020-ra is. Napjaink legfontosabb tényezője iparágunkban az energiahatékonyság, ami köré a fórum is szerveződött. Teljesen mindegy, hogy új építésű lakó/üzleti ingatlannal  vagy egy régebbi épület/lakás gépészeti felújításával foglalkozunk a legfontosabb, hogy olyan megoldást találjunk a megrendelőnek (vagy éppen tervezzünk mi új rendszert), ami igazán energiahatékony.
Amikor a takarékos és környezettudatos építésről beszélünk prioritást élveznek az új trendek már az alapanyagok tekintetében. Legyen az gázfűtési rendszer vagy levegő/víz hószivattyús megoldás, a lehetőségek rendkívül széles palettája áll na megrendelők rendelkezésére. Inteligens, innovatív, digitális hálózatok közül lehet választani, ahol már elsődleges szempont természetesen a ZÖLD. 
Amikor új hűtő, fűtő, szellőztető, vízellátó rendszert kell megvásárolni manapság már elengedhetetlen, hogy a forrás szakmailag megfelelő háttérrel rendelkezzen. Árgépről eszközt be lehet szerezni, de a hozzá párosuló tudást, támogatást, szolgáltatást nem. Arra ott vannak a folyamatosan képzett szakemberek, mint ahogy ez igaz a mi csapatunkra is. Mi a Sztártechnikában azt valljuk, normális árfekvésben, viszont szakmailag magas támogatással adjuk el a mai modern kor energia-és költséghatékony technológiáit.
Szakmaiság az előtérben

Vissza az előző oldalra!
SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft. - Magyar