Elérhetőségek

SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft.

ÜZLETEINK


Összetett, fűtő, hűtő rendszer a Sztártechnikában működés közben

A Sztártechnika 40 éve dolgozik az épületgépészetben Győr és Pápa vonzáskörzetében. Stabil baráti és szakmai kapcsolatban dolgozunk együtt gyártó, szerelő, szakoktató, kereskedő, tervező, tanácsadó partnereinkkel. De igaz ez régiónk energetikai szolgáltatóira és az oktatási intézményekre egyaránt. Mindig is fontos volt számunkra, hogy egy-egy újdonságot rendszer szinten és működés közben is be tudjunk mutatni. (Vaillant bemutatóterem itt olvasható!)

Az üzletház gépészeti rendszere majdnem teljes és működés közben megtekinthető!
A most már központi vezérléssel működtetett összetett gépészet részei:

Rendszer elemeinek pontos definíciója, felsorolással!

A rendszerünk legújabb eleme egy Fisher hőszivattyú rendszer. A hőszivattyú rendszer integrálásáról és részleteiről a Hőszivattyú menüben (új menüpont a weboldal fejlécében) még több információt talál!

Családi vállalkozásunk sikerének egyik kulcsfontosságú tényezője, hogy megbízható szakmai háttérrel rendelkezünk, köszönhetően hozzáértő partnereinknek.
Az üzletház gépészeti rendszere élőben, működés közben, tapasztalt szakértők közreműködésével megnézhető, kézzel fogható, meghallgatható minden gépészeti részegység.

Szakavatott munkatársaink nagyon szívesen segítenek megválaszolni a működő rendszerre vonatkozó kérdéseket. Szakami kapcsolatainkon keresztül igényre szabottan tudjuk segíteni az épületgépészeti modernizálás megvalósítását.

Kérjük egyeztessen időpontot a személyes bemutatóra az alábbi linken!

Összetett, fűtő, hűtő rendszer a Sztártechnikában működés közben

Vissza az előző oldalra!
SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft. - Magyar