Elérhetőségek

SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft.

ÜZLETEINK


Vaillant bemutatórem

Magas színvonalú kiszolgálás, személyre szabott energetikai tanácsadás a fő szlogenje új szolgáltatásunknak és a Vaillant céggel közösen kialakított bemutatótermünknek. A stúdióban bemutatásra kerülnek a cég legkorszerűbb berendezései. A fő irányvonal természetesen maximális energiatakarékosság és a megújuló energiaforrások hasznosítása, ezeken keresztül a környezetvédelem.  Munkatársaink segítenek a tervezőknek, szerelőknek, és alakossági felhasználóknak eligazodni a Vaillant márka innovatív rendszereinek és termékeinek részletes bemutatásában.

A vevői igények optimális kielégítése érdekében saját munkatársainkon és partnereinken keresztül átfogó szolgáltatást nyújtunk a gáz- és megújuló energiás készülékek, rendszerek tervezésétől, értékesítésétől az üzembe helyezésig és javításig. A Vaillant márkaszerviz a magyar piacon jelen lévő gázkészülék márkák között egyedül álló módon, saját, országos szerviz-technikusi hálózattal biztosítja a készülékek zavartalan működését.

A tanácsadóink személyes beszélgetés során, közvetlenül mérik fel a vásárlók igényeit, személyre szabott segítséget adnak a legmegfelelőbb rendszer kiválasztásához, a tervezési problémák megoldásához. A látogatók átfogó képet kapnak a Magyarországon forgalmazott Vaillant készülékpalettáról, egyúttal a termékek működésébe is betekintést nyerhetnek. Újonnan megnyílt bemutatótermünkben partnereink a szakmai támogatáson túl az energiatakarékosságot célzó pályázatokkal, illetve az ÖkoHitellel kapcsolatos finanszírozási lehetőségekről is tájékozódhatnak.

Látogasson el hozzánk, mert a Sztár Technika Üzletházban mindenki személyre szabott energetikai tanácsot illetve árajánlatot kap.

Vaillant bemutatórem

Vissza az előző oldalra!
SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft. - Magyar