Elérhetőségek

SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft.

ÜZLETEINK


Klimatizált lakóhelyiségekkel észre sem lehet venni a kinn tomboló hőséget.

Napjainkra teljesen hétköznapi a klímavásárlás. Nem számít már luxuscikknek, viszont sok-sok buktatója lehet, ha nem a megfelelő szakértelem segíti a helységeink optimális hűtését szolgáló klímaberendezés kiválasztását. A klímaberendezések szerelése hatósági engedélyhez kötött és csak a minősített szakemberek végezhetik a szerelést és a karbantartást is, hiszen fontos, hogy karbantartásukról évről-évre gondoskodjunk. A Sztártechnikában mindent tudunk a klímaberendezésekről, tudunk segíteni a kiválasztásban, mert egy klímaberendezés beszerelését sok-sok kérdés előzi meg, melyekre mindenképpen meg kell találni a megfelelő megoldást, választ. Miért?
Érdemes tudni, hogy milyen költségeket jelent egy klímaberendezés megvásárlása, ami nem csupán a berendezés árából fakad. Szerintünk nem szabad a legolcsóbbat megvenni az internetről, hacsak nem vagyunk überprofi szakemberek. Igaz a közmondás, hogy olcsó húsnak…
Mekkora klímaberendezésre van szükség? Az egyik leglényegesebb kérdés, amit sok szempont befolyásol, mint például az ingatlan fekvése, a szigetelés, a nyílászárók…
Milyen típust válasszunk? Természetesen a pénztárcánk szab határokat, de érdemes körbejárni a berendezés nyújtotta lehetőségeket, mert egy magasabb energiaosztályú készülékkel, jobb hatásfokkal, kevesebb energiát fogyaszt. A magasabb műszaki színvonalú készülékekkel, akár a stabil fűtés is megoldható.
Ki szerelje be és gondoskodjon készülékünkről?
Ez talán a legfontosabb kérdések közé sorolható. A Sztártechnikában külön a klímaberendezéskre dedikált szakember, Nagy Richárd (+36 30 9976 243) várja az érdeklődőket. Üzletünk hosszú évek óta, megbízható, szakszerű partnerekkel dolgozik, hogy hűek maradjunk kialakult jó hírnevünkhöz és örök mottónkhoz: Minőség, megbízhatóság, korrekt ár, ez mind önre vár!

Klimatizált lakóhelyiségekkel észre sem lehet venni a kinn tomboló hőséget.

Vissza az előző oldalra!
SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft. - Magyar