Elérhetőségek

SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft.

ÜZLETEINK


Megoldást kínálunk cikkszámvadászat helyett Pápán és Győrben egyaránt

Egy épületgépészeti szakáruházban több ezer termék, cikk várja, hogy a megfelelő helyre kerüljön. Sokan érkeznek hozzánk (nem szakmai partnereink) érdeklődve, egy-egy terméket keresve vagy éppen tanácstalanul informálódni a meghibásodott eszköz, berendezés, alkatrész miatt. Szinte mindenki tudja milyen az, amikor csöpög, nem fűt, meleget fúj, rossz hatásfokkal működik vagy éppen nem működik otthonunk vagy üzletünk valamely gépészeti része.
Napjainkban óriási választékban találhatóak meg a különböző gyártók, egyes termékei. Nem egyszerű eligazodni! Gondot okozhat, ha egy régebbi már nem gyártott alkatrész vagy berendezés hibásodik meg.
Mi a Sztártechnika üzletházakban segítünk tájékozódni és igyekszünk megoldani a felmerült problémát, legyen az akár egy egyszerű tömítés, új szaniter kiválasztása, fűtéskorszerűsítés, de akár ipari területen új kitörésbiztos tűzcsap beszerelése. 
Győr mellett Pápán is teljesen felkészült munkatársaink várnak minden érdeklődőt, hogy víz, gáz, fűtés vagy éppen légtechnikai témában felkeressék őket.

Szakmai partnereink segítségével még a komplikáltabb kéréseket is megoldjuk! Támogatásunkkal készül energetikai tanúsítvány, teljes körű fűtés korszerűsítés a tervezéstől, az engedélyeztetésen át, a kivitelezésig. A lényeg minden esetben a szakmailag felkészült Sztártechnika munkatársak, partnerek, a korrekt ár, és a minőségi munkavégzés, a garancia vállalása a legmegfelelőbb eszközökhöz, alkatrészekhez, berendezésekhez.
Speciális igényeket is megoldunk maximális odafigyeléssel, szakmaisággal karöltve, garanciával párosítva. A végeredmény mindig az elérhető legjobb hatásfokkal, energiatakarékosan, környezetkímélően, a megrendelő igényeinek legmegfelelőbb rendszer létrehozása, mint azt a következő munkánk is mutatja.

A légtechnikai rendszer Vents ventillátorokkal épült fel. A megrendelő alapvető igénye szerint már fűtött levegő érkezik kívülről egy kisebb helyiségbe, amit egy depressziós térré kellett alakítani és innen az erősen elhasználódott levegőt egy másik ventilátor rendszer távolítja el. Az ingatlan fűtését most már egy 48 kW-os Sanier Duval kondenzációs kazán oldja meg.

Természetesen a nagyobb mennyiségű melegvíz ellátás is fontos szempont volt, amit a 300 l-es Concept indirekt tároló biztosít.A légt és gáztechnikai tervezés Dolmányos Ferencnek köszönhető.

Az új rendszerrel mindenki elégedett és nekünk a Sztártechnikánál mindig is az elégedett ügyfél a legfontosabb!

 

 

Megoldást kínálunk cikkszámvadászat helyett Pápán és Győrben egyaránt + 5

Vissza az előző oldalra!
SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft. - Magyar