Elérhetőségek

SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft.

ÜZLETEINK


Hőszivattyú berendezések telepítése, karbantartása kizárólag szakszerűen

Több szempont miatt is egyre többen választják otthonaik fűtésére és hűtésére, illetve melegvíz előállítására hőszivattyú berendezéseket. Korszerű, gyorsan fejlődő technológia, kiemelkedően energiatakarékos, a közel 0 követelményeket maximálisan kielégítő készülékek. Fontos, hogy a Sztártechnika Üzletház és szakpartnerei is lépést tartsanak a technológia fejlődésével.
 

Ezért immáron második alkalommal mentünk közösen a Colombus Cégcsoport egyik legkiválóbb szakértő szervíztechnikusához, hogy célzott kérdéseinkre válaszokat kapjunk.
Haladó szintű képzésben volt részünk. Azokkal a szerelő partnereinkkel mentünk, akik már több beüzemelésen túl vannak. Tapasztalattal rendelkeznek, de ez egy folyamatos képzést igénylő épületgépészeti szakirány. Mindig jönnek elő újabb kérdések, merülnek fel hibák, jelentkeznek fejtörő feladatok.

Partnereink jellemzően levegő-víz hőszivattyúkat szerelnek, leginkább új építésű otthonokba, mivel ez a rendszer teljesen másképpen épül fel, mint a hagyományos gázkazános meleg vizes rendszerek.
Szakszerűen kell kialakítani már a villamossági részét is. Teljesen digitalizált modulok szabályozzák, okos rendszerek vezérlik.

Fujitsu és Fisher hőszivattyú rendszerek telepítése kapcsán felmerülő kérdéseinkre kaptunk célzott, a megoldásra, koncentráló részletesen kifejtett válaszokat. Képbe kell lenni! Tudni kell a sava-borsát, hogy a rendszer a lehető legnagyobb hatékonysággal és stabilan üzemeljen. A végén a legfontosabb a megrendelő, vevő elégedettsége, mert mint sokszor elmondjuk a legjobb reklám, ha szakértőként beszélnek rólunk.
Ezért foglalkozunk kiemelten ezzel a technológiával és a következő időszakban több érdekes és információval jelentkezünk.


 

Hőszivattyú berendezések telepítése, karbantartása kizárólag szakszerűen

Vissza az előző oldalra!
SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft. - Magyar