Elérhetőségek

SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft.

ÜZLETEINK


Vásárlók és partnerek az előtérben

A Sztártechnika, mint családi vállalkozás, sz elmúlt 35 évben és az elkövetkező jövőben is mindig a vásárlói és partneri igények maximális kiszolgálásáért dolgozik. Nagy Lóránt az alapító, még mindig teljes erőbedobással dolgozik. Hajtja előre a tettvágy, mert azt mondja a lusta agy, lusta embert produkál. Járatni, dolgoztatni kell egy vállalkozás vezetőjének a saját szellemét, mert ez viszi mindig előre a vállalkozást is. Az elmúlt években jelentős technikai, technológiai fejlődés jellemzi az épületgépészetet. Ezt követik le a folyamatos törvényi szabályozások változásai. A Sztártechnika leköveti az újdonságokat és igyekszik ezeket minél gyorsabban biztosítani vevői, partnerei számára egyaránt. Elegendő kiemelni a megújuló energiát felhasználó berendezések, mint a napelem és a hőszivattyú rendszerek teljes körű beszerzését. Természetesen ezekhez már elengedhetetlen a legmegfelelőbb partnerekkel megvalósuló együttműködés! Ezeknek az épületgépészeti berendezéseknek a kivitelezésére már célzottan szakosodnak vállalkozások. A Sztártechnikában azt valljuk a partnerekkel való együttműködéshez a szakmai tudás mellett tiszta, őszinte beszéd, kommunikáció szükséges. A megbízhatóság garanciát jelent a jó partneri kapcsolatban. A garanciavállalás a Sztártechnikában mindig is előtérben van!
Attól válik egy családi vállalkozás elismerté, ha vásárlói és partnerei megbízhatónak tartják és ezt terjesztik is róla, ami a legjobb reklám! A megbízhatóság egyik alappillére Lóránt szerint is, a pontosság! Egy olyan erény, ami napjaink gazdaságában, így az épületgépészetben is fél isikert jelent.
Lóránt a saját generációjának utolsó mohikánjai közé tartozik, mint vállalkozás alapító, menedzselő épületgépészeti szakember, aki rendkívüli módon elhivatott a szakma iránt. Ez természetesen elengedhetetlen, hogy jó szakembernek mondjanak a saját üzletedben, az épületgépészetben és ezáltal a tágabb üzleti köreidben is, mert ez is jelentősen hozzájárul egy családi vállalkozás fejlődéséhez.
Kijelenthető, hogy az épületgépészet is high-tech megoldásokat biztosít a felhasználóinak, ráadásul nagyon széles skálán érhetők el berendezések, alkatrészek, alapanyagok. Ismerni kell szinte a teljes skálát. A szakértelemre nagyon nagy szükség van az épületgépészet piacán! „Sajnos tapasztalható az érdeklődő szakértelem hiánya a következő generációban!”, mondja Nagy Lóránt. Ez igaz, hiszen már okos eszközök, chip vezérelt berendezések, programozandó szerszámok a kivitelezésben jellemzik az épületgépészetet. Mi itt a Sztártechnikában képzett szakemberekkel dolgozunk, akik a kivitelezésben szerződött partnereink. A megoldás keresése a helyes irány. Nem elég, ha valaki beszereli a hőszivattyút, hogy majd a vevő találjon valakit, aki el is tudja indítani a berendezést. A szakma iránt elhivatott, képzett szerelők teljes környezeti felmérést végeznek (ahogy ezt a hőszivattyú rendszer meg is követeli). Mind a gépészeti, mind a villamoshálózati bekötéseket kivitelezni tudják és a megrendelőt is meg tudják tanítani a berendezés megfelelő kezelésére és még garanciát is vállalnak a munkájukra.
Csak a teljes szakmai háttérrel bíró vállalkozások tudják felébreszteni a vevőknél a bizalmat!
Természetesen a Sztártechnika 35 éve alatt összegyűlt tapasztalatok sokat segítenek. Nagy mennyiségű kapcsolati tőke halmozódott fel, így a szolgáltatók, hivatalok, tervezők, gyártók egyaránt szamon tartják a Sztártechnikát, ami azért valljuk be gördülékenyebb ügyintézést is eredményez. Hiába azonban minden a megfelelő munkavállalói háttér nélkül. Mi itt a Sztártechnikában egy jó csapat vagyunk. Igazi családias, jó hangulat jellemzi a Sztártechnika munkavállalói viszonyait, a közös reggelikkel, szakmai képzésekkel, csapaépítő megmozdulásokkal.
A vállalkozás folyamatos fejlődése a munkavállalóknak is biztosítékot jelent a stabil háttér tekintetében! 

 
Vásárlók és partnerek az előtérben

Vissza az előző oldalra!
SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft. - Magyar