Elérhetőségek

SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft.

ÜZLETEINK


Elromlik, mert Murphy dolgozik.

Sokan megtapasztalták, átérezték már, hogy milyen kellemetlen a téli fűtési szezonban lerobbanó kazán esete. A műszaki hiba feltárásakor gyakran kiderül, hogy a folyamatos karbantartás hiánya okozta a meghibásodást. Roppant kellemetlen és idegtépő szituáció. Napjainkban azonban sokan már klíma rendszerrel fűtenek, mert fenn vannak a napkollektorok az épületen, vagy éppen hőszivattyú rendszer üzemel.

A klímaberendezésekre és a hőszivattyú rendszerekre még inkább igaz a folyamatos karbantartási igény. Az esetek nagy többségében biztosan kiszúrható vagy éppenséggel megelőzhető a probléma egy egyszerű éves karbantartással.

Mi itt a Sztártechnikában nagyon is jól ismerjük ezeket a történeteken, mert tonna számra futnak be hozzánk a „Nem megy a kazánom, tudnak segíteni?” kérések és természetesen szerelő partnereink is folyamatosan mondják, hogy „Csak egy szelepet kellett cserélnem a kazánon…
Érdemes azonban otthonunk régebbi gépészeti rendszerével törődni. Talán a hatékonyabb energiafelhasználás manapság arra ösztönzi a tulajdonosokat, hogy átgondolják, tanácsot kérjenek milyen újabb lehetőségek vannak. Mivel az elmúlt 15 évben robbanásszerű fejlődésnek indult az épületgépészet, több műszaki megoldás is a rendelkezésre áll, hogy otthonunk régebbi rendszeréhez takarékosabban üzemelő, de mégis hatékony berendezéseket csatlakoztassunk.

A Sztártechnika Üzletházban most több olyan műszaki megoldás megtekinthető működés közben, ami egy régebbi gázkazános fűtéssel szerelt ingatlan épületgépészeti modernizálását is nagyon jól mutatja! Hagyományos turbó gáz kazán, kondenzációs gáz kazán, klímarendszer fűtésre, hűtésre, napelemrendszer, infrapanelek, a legújabb Fisher hőszivattyú rendszer egy központi vezérléssel működtetve.

A rendszer élőben, működés közben, tapasztalt szakértők közreműködésével megnézhető, kézzel fogható, meghallgatható minden gépészeti részegység.

Szakavatott munkatársaink nagyon szívesen segítenek megválaszolni a működő rendszerre vonatkozó kérdéseket. Szakami kapcsolatainkon keresztül igényre szabottan tudjuk segíteni az épületgépészeti modernizálás megvalósítását.

Kérjük egyeztessen időpontot a személyes bemutatóra az alábbi linken!

Elromlik, mert Murphy dolgozik.

Vissza az előző oldalra!
SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft. - Magyar