Elérhetőségek

SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft.

ÜZLETEINK


Kedvezünk a vásárlások után!

Vásároljon bármilyen hűtő, fűtő berendezést és extra gondoskodásban részesítjük! Minden 100.000 Ft érték után választhat Sziszi Pedi-Spa ajándékutalványt vagy trendi nyári munkaruházatot 2.000 Ft értékben!

Beköszöntött a nyár! Érkezik a nagyon várt jó idő, meleg nyárias napsütéssel! A nyárias melegek közeledtével sokaknak eszébe jut a klímaberendezés. Kell az a jó kis klíma otthon!

Óriási a választék, de szögezzük le, nem mindegy hol vásároljuk meg a berendezést és ki fogja beszerelni! A hatékony működés érdekében karban kell majd tartani. Az esetleges meghibásodás esetén szervizelni kell majd! Érdemes olyan megbízható forrást találni, akin keresztül ezek nem jelentenek majd problémát. Érdemes olyan beszerzési forrást találni, ahol a klíma mellett extra gondoskodást kapunk!
A Sztártechnika Üzletház gondoskodik az extra szolgáltatásról is, hiszen minden klímaberendezést vásárló partnerünket megajándékozzuk a Sziszi Pedi-Spa utalványával, hiszen kéznek és lábnak is kijár a megbízható gondoskodás, ápolás!

Amennyiben konkrét ajánlatunk érdekli kérjük írjon, arajanlat@sztartechnika.hu címünkre!

 

Kedvezünk a vásárlások után!

Vissza az előző oldalra!
SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft. - Magyar