Elérhetőségek

SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft.

ÜZLETEINK


Melegvíz előállítás levegő-víz hőszivattyúval

Mi itt a Sztártechnikábana a Fujitsu levegő-víz hőszivattyú renszereit részesítjük előnyben a számos jó nevű gyártó kínálatából.

Milyen elven működnek a levegő-víz hőszivattyú rendszerek?
Mindennek, ami melegebb az abszolút 0 foknál, azaz -273° C-nál, annak van hőtartalma, melyet kinyerve fűtésre vagy hűtésre használható. A hőszivattyúk a hűtőközeg hőtágulási energiáját és a környezeti levegőből kinyerhető hőenergiát használják hűtésre és fűtésre, az elektromos áram pedig a rendszer működtetéséhez szükséges. A rendszer napelemmel összeköthető. Hagyományos fűtési és hűtési rendszerekhez képest jelentős energiamegtakarítást érhetünk el, csökken az üzemeltetési költség és a CO2 kibocsátás.

A berendezés bekerülési költsége önmagában magasabb, mint az elterjedt gázkazánoké. Új építés esetén, azonban a bekerülési árat a teljes kiépítendő fűtési (és hűtési) rendszerre vizsgálni kell. Így már a teljes hőszivattyús rendszer költsége közel azonos árszinten mozog a gázkazános rendszerrel, ha a kémény, és a gázvezeték rendszer kiépítési és engedélyezési költségeit is figyelembe vesszük.

Milyen esetekben használható hőszivattyú?

A Fujitsu Waterstage levegő-víz hőszivattyú rendszer jellemzője, hogy nagy szabadságfokkal tervezhető
- családi házak,
- társasházak,
- kis és közepes irodaházak,
​- középületek fűtésére.

Az épület mellett vagy a tetején, esetleg szabadba nyíló gépész helyiségben elhelyezett kis helyigényű kültéri egység(ek) gondoskodnak a helyiségek hőszivattyús fűtéséről vagy hűtéséről. Mivel a kültéri egységek a szabadba telepíthetők, nem foglalnak el értékes helyet az épületben, nincs szükség kémény építésére és az elektromos megtápláláson kívül semmilyen más energiahordozót nem igényel (elmaradhat pl. a költséges gázvezeték bekötési díj és a vezeték kiépítése).

A Fujitsu hőszivattyúja, folyadék-befecskendezéses, iker forgódugattyús, kompresszorral szerelt, így akár -25°C külső léghőmérséklet esetén is üzembiztosan fűt, illetve -20 °C-nál, 60 °C-os fűtővizet képes előállítani, kiegészítő fűtőbetét nélkül.

A rendszer szabályozása tökéletesnek mondható! 

A hőszivattyút Siemens intelligens szabályzóval kezelhetjük, programozhatjuk. Bárhol tartózkodik is a világban interneten keresztül ellenőrizheti és szabályozhatja hőszivattyúja működését. Laptopon vagy mobil telefonon keresztül is működik.

Hűtési mód beállítása esetén a rendszer a kültéri hőmérséklettől függően automatikusan átvált hűtésre vagy fűtésre, hogy minden évszakban kellemes légkondicionálást biztosíthasson.

Célunk, hogy minden vásárlónk, aki a Fujitsu Levegő-Víz hőszivattyú rendszerét a Waterstaget választja elégedett legyen. 
Rendkívül körültekíntő tervezési folyamatot biztosítunk tapasztalt épületgépész tervező bevonásával.
A kivitelezést is már gyakorlott, tapasztalt szakemberek végzik, mert nálunk a Sztártechnikában a minőségi kiszolgálás elsődleges szempont!

Érdeklődjön munkatársunknál Nagy Richárdnál! 
+3696512090

Melegvíz előállítás levegő-víz hőszivattyúval

Vissza az előző oldalra!
SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft. - Magyar