Elérhetőségek

SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft.

ÜZLETEINK


Minden részletében szakszerű épületgépészet

A technológiák, eszközök és berendezések mindig, folyamatosan fejlődnek az épületgépészet területén. Ez az intenzív fejlődés idézi elő a törvényi szabályozás folyamatos változását is. Ezt mindenki tapasztalja, aki napjainkban például kazánt szeretne cserélni vagy akár egy klímaberendezést szeretne beszereltetni. Hasonlóképpen volt ez 30 évvel ezelőtt is. Ezért sem elegendő manapság, hogy jó áron találjuk meg a szükséges szerelési anyagokat és berendezéseket, a kapcsolódó szolgáltatásokat is meg kell találni. Egy sikeres vállalkozásban elengedhetetlenek a jól bevált alapkövek! A vásárlók, érdeklődők megfelelő szakmai információval történő kiszolgálása alapnak tekintendő! Mi, a Sztártechnikában rendelkezünk minden szükséges alapinformációval, ami az épületgépészet jelenében elengedhetetlen, mert sikerünk egyik titka a minőségi kiszolgálás folyamatos fenntartása.

Ezért tudunk az értékesítés mellett épületgépészeti kivitelezési megbízásokat is ellátni. Csapatunk mindig inkább hiszi, hogy a személyes ajánlás a leghatékonyabb reklám. Egy ránk bízott kazáncsere esetében, teljes részletességgel egyeztetünk a megrendelővel. A megrendelt munka minden részletét meg tudjuk valósítani, szakmailag csak a megbízhatóságra törekedve, teljesítményünkre garanciát vállalva. Tesszük ezt egységes régi csapatként azért, hogy megbízóink szívesen ajánlják összeszökött társaságunkat. Győri és pápai telephelyünkre sok-sok év elteltével is visszatalálnak régebbi megrendelőink.

Nem költöztünk sehova! Gyakran lepődnek meg sok-sok évvel korábbi vásárlóink, hogy ugyanaz a szakember ajánl egy modernebb kazánt és ad teljes körű tájékoztatást a beszereléssel kapcsolatban.Kijelenthetjük, hogy stabil vállalkozásként  működünk, beleértve munkavállalói csapatunkat.
 A Sztártechnika biztosítani tudja megrendelőit, a gondtalan lebonyolításban,  történjen bármi, pl.: egy régi vízvezetékrendszer teljes cserélése esetén, hiszen biztosítva vagyunk!
 

Stabil szereplői vagyunk a régió épületgépészeti szektorának. Csapatban gondolkodunk, mert így minden Sztártechnika csapattag igyekszik a legtöbbel hozzájárulni egy-egy munka, megbízás vagy akár a boltjaink hatékony működéséhez.

 

Minden részletében szakszerű épületgépészet

Vissza az előző oldalra!
SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft. - Magyar