Elérhetőségek

SZTÁRTECHNIKA KFT.

ÜZLETEINK


Aktuális

Tekintekkel az egész társadalmunkat érintő változásokra üzletünk nyitvatartását módosítottuk.

Mi itt a Sztártechnikában azt látjuk, hogy nagyon nehéz megbízható, képzett szakembert találni az épülegépészeti kivitelezésekhez. Annak ellenére, hogy sok, jó szakember keres munkát, vagy munkáltatót. Nekik szól ötletünk!

Egyre többen választják fűtő/hűtő rendszerként a hőszivattyús technológiákat új építésű ingatlanok esetében és korszerűsítés alkalmával egyaránt. Az ok nagyon egyszerű! Ezek a fűtési megoldások hatékonyak, energiatakarékosak, modernek, innovatívak.

OKtóber 13 - 23 között JUBILEUMI kedvezményekkel várjuk mindazokat, akik korrekt épületgépészeti megoldásokat keresnek, mert építkeznek, felújítanak, modernizálnak.

Természetesen ehhez szükséges egy felkészült csapat, ami kiszolgálja a Sztártechnika vezetőségét információval és akik kiszolgálják vásárlóinkat.

A technológiák, eszközök és berendezések mindig, folyamatosan fejlődnek az épületgépészet területén. Ez az intenzív fejlődés idézi elő a törvényi szabályozás folyamatos változását is.

Egy lakás fűtésrendszerének korszerűsítésekor fontos a gépészeti tervezés, fontos, hogy a légköbméter mennyiségnek megfelelő mennyiségű radiátor kerüljön felhelyezésre.

Október 14-én ismét meglepetések tömegével vártuk vásárlóinkat. Tettük ezt azért, mert a Sztártechnika Üzletház idén ünnepli 30. születésnapját.

Sokakat foglalkoztat manapság, hogy saját napelem rendszert telepítsen a saját villamos energia szükségletének kielégítésére a drága erőművek által előállított drága villamos energia helyett.

Akár társasházaknak is! Mivel egy átlagember az életében körülbelül kétszer kerül kapcsolatba az épületgépészettel, így érthető hogy elsőre talán nem teljesen egyértelmű hogyan is zajlanak a munkálatok.

Esetleg csak hosszú távú tervei között szerepel? Akkor valószínűleg Önben is felmerültek már ezek a kérdések

30 éve sztárok a pályán, na jó csak szerényen, szóval 30 éve talpon és egyenes derékkal! Amit eladunk és amit beszerelünk azért minden esetben garanciát is vállalunk.

Vaillant exkluzív bemutatótermet nyitottunk győri telephelyünkön! Magas színvonalú kiszolgálás, személyre szabott energetikai tanácsadás


Vissza az előző oldalra!

SZTÁRTECHNIKA KFT. - Magyar