Elérhetőségek

SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft.

ÜZLETEINK


Napelem

Ma már tényként kezelendő, hogy a megújuló energiaforrások közül a legmegbízhatóbb a napenergia. Magyarországon a napsütötte órák számát tekintve szerencsés helyzetben vagyunk. Egy teljes évet tekintve elegendő mennyiségű nap süt hazánkban. Érdemes tehát igazán elgondolkozni a napelemrendszer kialakításában, legyen az egy lakóingatlan vagy üzemi terület, közösségi intézmény.

Szerencsére egyre több helyen látjuk a tetősíkra felszerelt napelemeket. Maga a technológia óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedekben.

Németország és Kína a legnagyobb napelem rendszer gyártó hatalmak. Mivel egyre elterjedtebbé válik a napelem használata a világon, ezért nagy mennyiségben készülnek napelem rendszerek. Ennek köszönhető, hogy az eszközök ára jelentősen csökkent, ezért a lakossági szükségleteket kielégítő napelem rendszerek beruházási költségei is csökkentek. Lényeg: elérhetővé váltak és manapság már kedvező támogatási források állnak rendelkezésre.

Vannak időszakok, amikor különböző pályázati források állnak rendelkezésre a telepítéshez. Ha azonban nincs éppen pályázat A Sztártechnika akkor is a megoldásokra törekszik.

A rendszer kiépítése több lépésből áll és itt igazán érvényesül a tapasztalat, rutin, háttér, források, többlépcsős szakmai hozzáértés. Az ötlettől a kivitelezésig akár több hét is eltelhet. A Sztártechnikánál rendkívül körültekintően járunk el az első lépcsőtől az utolsóig.

Mennyi elektromos energiára van szüksége egy évben? Ezt jól mutatják a villanyszámlák.

Ha megvan a szükséglet, akkor tudjuk, hogy mekkora felületre van szükség.

Elengedhetetlen egy energetikai tanúsítvány elkészítése. Ehhez a Sztártechnika Üzletház magas szinten képzet mérnökei kiválóan értenek.

Következő lépésben egy minden részletre kiterjedő rendszertervet készítünk, hogy a kivitelezés pillanatában minden alkatrész azonnal a rendelkezésünkre álljon.

A rendelkezésre álló anyagi források határozzák meg a következő lépést. Ha egyben van a szükséges pénzmennyiség, akkor azonnal indulhat a kivitelezés.

Ha finanszírozásra van szükség akkor jön az Otthon melege 2016 program, Fundamenta nyújtotta lehetőségek, vagy egyéb finanszírozási források, állami pályázatok.

Keressen fel telefonon bennünket: +36309373940

Napelem

Vissza az előző oldalra!
SZTÁR ÜZLETHÁZ Kft. - Magyar